slängtillbaks

IMG_5014 IMG_5032 IMG_5069 IMG_5070Oklart om det är socialt accepterat att köra en throwback när man knappt har bloggat ett halvår ehehe men gör det ändå. Den här outfiten är en av mina favoriter från i höstas. Den är simpel men snygg och så är den faktiskt wearable och inte endast snygg på bild (ganska viktigt ändå). Längtar tills jag kan använda min väst (vilket jag typ aldrig gjort, är lite för feg men nu ska det faktiskt bli ändring på det.).

(varför är det så mycket paranteser i min blogg)

Ps. Tack för besöksrekord!!! Nu är ni ju flera tusen som läser! Blir nästan lite generad. Ni är världsbäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..