How I do my every day make up

IMG_4889 IMG_4723Till bas använder jag min primer från Nars. Den applicerar jag på ögonlocket, och under vattenlinjen.
IMG_4866IMG_4757
Efter detta använder jag mig av den vinklade penseln man får med i paletten från The Body Shop. Jag använder den mörkbruna skuggan som en eyeliner!
IMG_4871 IMG_4760 IMG_4786
Sedan skuggar jag ögonlocket och precis under vattenlinjen. Jag gör ingenting i ögonvrån, då mina ögon ofta rinner och det ser så tråkigt ut om jag redan haft smink där då. På ögonlocket skuggar jag alltid precis så högt som mitt ögonlock viker sig (??).
IMG_4875IMG_4885 IMG_4851
Sedan böjer jag fransarna och applicerar mascara på både neder och överfransar. Som ni ser har jag bytt plats på borsten/formulan. Anvönder Max Factors borste och Makiash formula. En perfekt blandning!

IMG_4896
ansikte
Sedan avslutar jag med bronzer, och voila! Ögonbrynen gjorde jag innan, men det kan jag visa i ett annat inlägg. Det är en annan värld typ.

  1. jättefint!! är du inte lite lik amanda schulman på bilden längst ned till höger?? aldrig tänkt på det tidigare. kram älskar din blogg <33333

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..