Interstellar

IMG_8841.JPG

IMG_8845.JPG

IMG_8842.JPG

IMG_8846.PNG

Alltså jag vet att det är 2015 nu men oj hallå såg denna nyss och DETTA ÅR ÅRETS FILM fy satan vad bra den var. Hemsk, men fantastisk. Jag har gråtit till filmer/serier två gånger i mitt liv, (ena gången var när jag såg en film baserad på min favoritbok, dock visade det sig att jag hade läst slutet heelt fel så grät i onödan, andra var sista avsnitten på H2o, döm mig inte vi är alla guds barn) men nu GRÄT jag. Floder. Stod och skakade och bara var helt borttappad i filmen. Tog typ en timme innan jag sansade mig, haha! Se den vänner, dagens filmtips.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..