Small kisses and other cheesy things

bild 1 bildWow japp förmodligen det mest cheesy och töntiga inlägg någonsin, men detta är allvarligt vad jag gjort dom senaste dagarna. Hängt med Karl Johan, pussats med Karl Johan och öh aa, Karl Johan. Ligger faktiskt och snoozar själv i hans säng just nu, medan han är iväg och jobbar. Känner mig som dom där kvinnorna i filmerna som blir lämnade efter ett engångligg och man springer runt halvnäck i killens skjortor och sjunger med till alla Fame-låtar. Strax ska jag iväg till min vän Frida som bor precis runt hörnet och sedan in till stan för en lunch med Karl (suprise) och hans käre mor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..