My trip to GC

Jag såg en kommentar bland kommentarflödet som jag tänkte svara på! Tycker det är så roligt när ni tipsar om inlägg jag kan göra och skriver vad ni tycker. Känns som att vi är närmre än jagvetintehurmånga mil ifrån varandra då.

”Kan du inte berätta mer om din resa? Vilket hotell bodde ni på? Vilket flygbolag åkte ni med? Var hotellet bra? Sjukt fina bilder och blir så inspirerad!”

Självklart kan jag det! Vi flög med TuiFly och det gick supersmort. Vi fick direkt transfer från flygplatsen till hotellet (vet dock ej om det är tack vare flygbolaget eller hotellet) och resan gick väldigt bra! Under vår vistelse bodde vi på Lopesan Villa Del Conde, och WOW vilket jäkla hotell. Det är lätt det lyxigaste jag någonsin varit på. Personalen behandlade en som om man vore kungligheter och allt var större än störst. Ni kan ju föreställa er en middagsbuffé där jag inte ens upptäckte andra halvan av buffén förns jag frågade desserten var och hon pekade på en en annan sal med 543268749 olika bakelser, frukter och ännu mer mat. Det var förrättsbord, fiskbord, stora spisar där de stekte kött och milslånga salladsbarer.

IMG_2960

Jag har inte ens någon aning om hur många pooler det fanns på hotellet, men jag tror att jag upptäckte en ny varannan dag (skojar inte ens). Det var aldrig svårt att hitta solstolar eller platser att bara hänga på. Dessutom låg havet precis intill, så dit kunde man gå om man ville! Dom har dessutom spa där man kan hyra sviter med egna små pooler som har utsikt mot solnedgången vid havet.

IMG_1900
Jack och Csilla vid vår favoritpool med ”sandstrand”.

Hela idén bakom hotellet var att bygga en anläggning som ser ut som en liten stad, och oj vad de lyckades! Fanns små torg med fontäner, minigolfbanor, tennisbanor, byggnader som passade in med resten av de spanska husen i den riktiga staden och så mycket mer. Wifi fanns överallt, men mysigast var nog ändå i receptionen där man kunde sitta med en panoramavy över solnedgången medan kvällspianisten körde sina klassiker på flygeln. Nu vet jag inte hur resterande utbud på Gran Canaria ser ut, men jag skulle lätt åka tillbaka till samma hotell igen! Detta inlägg låter så jäkla sponsrat haha (I wish) och sjukt bortskämt, men det är helt ärliga åsikter och jag är verkligen så glad och tacksam över att vi åkte hit och fick uppleva det här tillsammans. IMG_3161
Liten solnedgångsutsikt mot golfbanan.
IMG_2713
Litet torg där man kunde dricka kaffe om dagarna och vin/öl om kvällarna, eller dansa till spanska skumma covers där man inte hörde ett dugg av vad dom sjöng. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..