BW party faves

festfridafestwohofestdemi

Lite bilder från förra helgen, där jag, Karl, Frida och en biljard andra tokiga estetare gick på temafest. Temat var transformation thursday, aka ta på sig något man inte skulle förknippa med sitt nuvarande jag. Om jag kom i träningskläder? Japp. Joggade dit i mina gympaskor med en gympapåse och var helt flåsig och svettig när jag kom fram. Okej, nej, jag joggade inte dit för jag är lat och det var typ 14 tunnelbanestationer, men jag joggade fan till tunnelbanan och KUDOS till mig för det. Och jag var svettig när jag kom fram på grund av det. Ja.

Ps. Snälla lyssna på German Sparkle Party. Det är en fantastisk låt som får en att vilja bli en superstereotypiskt homosexuell tysk man och springa runt i läderhosens(håsens/hozens??#”!) dagarna i ända. Fredagstipset <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..