Hola!

IMG_2064

HÖRNI jag är så exhalterad att jag snart kommer spricka! Jag har bokat en till resa till i sommar, en språkresa!! Haha jag var så fruktansvärt sugen på att åka någonstans helt själv, utan vänner, pojkvän eller familj. Vet inte om det är för att jag aldrig ens suttit på ett plan utan vuxet sällskap eller om det var min ”jag-vill-se-världen”-feeling som sa åt mig att göra detta, men jag har hursomhelst bokat en till resa, till Alicante!

De tidigare somrarna har jag alltid åkt på kollo (TILL ER SOM INTE GJORT DET MEN HAR ÅLDERN INNE, GÖR DET!!!) och när jag inte hade möjligheten längre pga jag är en gammal tant nu som inte får vistas bland barn, så funderade jag jättelänge på om jag skulle byta ut kollotraditionen mot att åka på just språkresa. Tyckte typ att det verkade lite lite tråkigt dock att man ofta åkte ner i stora svenska grupper och att det kändes lite som om jag hade missat min chans där åldersmässigt också. Efter att ha surfat runt en hel eftermiddag hittade jag ett helt paket som passade mig som handen i handsken. Jag kommer att åka själv, till Spanien, bo i lägenhet med andra studenter där medelåldern är lite äldre än mig.

Hade jag varit yngre hade jag däremot definitivt bott i värdfamilj för att verkligen komma in i kulturen på riktigt. Åh jag vill bara praisa allt detta, det var så jäkla smidigt och enkelt att boka och fick verkligen hjälp med att välja land efter min åldersgrupp och jag är typ arg på mig själv för att jag inte gjort detta tidigare?? Språkreseföretaget jag bokade med är ESL -Språkutbildning utomlands, och det är så skönt att ha utvecklat en relation med ett företag som känns som en rese-storebror och har typ en biljard andra destinationer. Hade jag velat hade jag kunnat åka på nästan samma resa när jag var 14, samtidigt som dom har studentpaket till Mexico (JA), New York och andra exotiska länder jag inte kan stava eller uttala (JA igen).

Står just nu och glädejdansar till Enrique Iglesias och kan inte förstå att jag ska dra till Espana helt solo (över på mina språkkunskaper redan nu). Ni som inte har något inplanerat inför sommaren, gör något sånt här! Detta är i princip vad som får mig att ta mig igenom nationella proven och inte bryta ihop på tvåtimmars-svensklektionerna som aldrig tycks ta slut. Jag kommer att uppdatera er sedan om mitt reseläge och förmodligen panikfråga er om vad fan man ska ta med sig och hur man beställer glass (fick dock en packlista i min bokningsbekräftelse, hur gulligt). Här hittar ni min och tusentals andra resor!

  1. Men vad roligt att du ska åka på språkresa! Jag var på språkresa förra sommaren, jag var i Brighton i England, och jag kan med handen på hjärtat säga att det är det bästa jag gjort i mitt liv. Språkresan var givande för mig på många sätt, det var stort att få resa iväg själv utan föräldrar eller någon annan jag kände, jag lärde känna nya härliga människor, en tjej jag träffade från Italien ska jag åka och hälsa på i sommar. Det var även roliga utflykter och aktiviteter utöver engelskalektionerna. Jag var 15 år när jag åkte och bodde hos en värdfamilj, och familjen jag bodde hos var himla trevliga! Jag hoppas att du får en jättekul resa till Spanien, och jag håller med dig att om man får chans att åka iväg på en sådan här resa tycker jag verkligen att man ska ta den!

  2. Detta är inte så relaterat till inlägget du skrev men ville bara säga hur cool du är. Vet inte vad det är men du verkar så underbar och härlig.

    1. MEN! TACK!!! Shit, varmaste komplimangen någonsin. Vad NAJS att jag kan utstråla detta bara genom text och typ bilder på mig själv?? Dagens egoboost!! <3<3

  3. Hej! Vad roligt, jag ska också på språkresa!! När åker du och hur länge är du bortaa! Tagga sommaren!!!

    1. Vad roligt! Jag kommer att vara borta 21-27, så är borta en vecka. JA jag är så taggad att jag avlider!!!

  4. Hej! Jag måste bara säga att du verkar vara en så cool och modig tjej. Jag hade nog inte vågat åka iväg helt själv till ett annat land. Känner du inga andra i gruppen som du reser med eller hur fungerar det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..