Why do I need three graduationshoes again?

Skärmavbild 2015-05-18 kl. 02.00.48
Hallå tokstolliga sommarfebriga läsare. Sitter just nu och aktivtsurfar (motsatsen till slösurfar) runt och tänkte tipsa er om bra olika sorters studentskor! Bra kvalitéer i ett par studentskor skulle jag säga är att de är ljusa och snygga. Sedan beroende på vilken tidpunkt på dagen, kommer du att behöva olika sorters skor. Såvida du inte är en cool kid och inte bryr dig ett skit, då kan du sluta läsa här. Annars kommer här mina bästa studentskor, platta, halvhöga som skyhöga!

 

hh

 

Okej, ett par platta skor är nästan ett måste. Vill man springa runt på morgonen i klackar? (nej). Adidas skorna passar till vilken outfit eller klänning som helst, och pjucksen från Din Sko är så stilrena och snygga!

dj
Ett par mid-heels är perfekt till när du ska springa ut och inte vill bryta benen (typ rätt soft grej att inte göra på skolavslutningen), eller bara att ha när du vet att du ska gå länge i klackar men ändå vill vara bekväm. Typ på utspringet, flaket och mottagningen. Haha, din sko igen, men WOW vad dom har överraskat med studentskor i år. Äger själv samma sko fast i svart och blå mockaimitation. Bästa klackskorna någonsin? Japp. SÅ bekväma!
jj

Och sist men uppenbarligen inte minst, de höga klackarna. För alla uppenbara anledningar. För de tillfällen då du vill vara fucking längst och bäst och hoppa och skrika och nästan bryta benen och bara tjoa och glömma bort det faktum att du förmodligen kommer vakna upp dagen efter och undra vad fan du ska göra med livet.

Bild längst upp från Zara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..