POLEDANCE

IMG_9115-700x472

Fick en världsfet (på alla bra sätt) kommentar igår som jag tänkte göra ett inlägg utav! Jag punktar upp det och gör det till lite av en Q/A för att det var så jäkla många frågor haha!

Hej Demi, älskade ditt inlägg ovan och skulle jättegärna se en till novell serie som Förälskese då du skriver så jäkla bra! Fortsätt med det! Tack så jättemycket!! Försöker ju lägga upp saker från boken och skriva klart den, så då kommer det finnas massa att läsa.

Nu till något helt annat. Jag följer dig stalkish på din blogg och instagram och har ju då självklart sett och läst om din poledancing. Jag har nu funderat på att börja på det själv men har en miljard frågor till dig om det först. (Skojar verkligen inte. En miljard frågor) Först ut, är det svårt? Ja och nej! I början är det väldigt lätt, men ju mer du avancerar dig desto svårare blir det, förstås. Sedan blir det ju även enklare ju duktigare du är!

Har ju sett dina graciösa videos på instagram där du snurrar runt stången och är hur mycket krävs att göra alla dessa moves? Hur länge har du övat och gått på poledance? Jag har gått i fyra år, och det krävs mest vilja och att vara mentalt taggad. Är inte särskilt stark eller tränad i övrigt. Kan knappt springa till tunnelbanan utan att tro att mina lungor ska kollapsa.

Varför kan du spinna hundrasjuttonvarv runt och runt utan att få handkramp, vad är ditt knep? Haha ÅH, mitt knep är att det är olika stänger!! När jag snurrar hundrasjutton varv så är det för att stången också snurrar med mig. det finns statiska och spinny stänger. Det är mitt knep 😉

Hur många gånger i veckan går du på lektioner? Nu går jag inte alls faktiskt, men har gått allt mellan en gång i veckan till fyra gången i veckan.

Behöver man investera i en egen stång hemma? Om du vill bli duktig på riktigt skulle jag nog rekommendera det, för det är svårt och frustrerande att inte kunna träna när man vill.

Vad är det för kroppsdelar man tränar? ALLA! Även alla små pyttepyttedelar och muskler man typ inte tänker på.

Får man snygg röv?;) Ja 😉

Behöver man ha speciella kläder? Har ju endast sett dig spinna halvnaken så det är det enda man kan ha på sig, eller? Alltså man kan faktiskt dansa fully dressed, men det är svårt att få grepp när man klättrar och så då, haha! Ska du kunna göra alla trick måste du vara halvnaken, ja.

Är det sant att man ‘bränner’/’skållar’ hud vid lår och armar när man glider ner för stången? Jajamensan! Har sett misshandlat och bränd ut fleeeera gånger. Senast nu till läroverksfejden hade jag 38 (!!) skitstora blåmärken över hela kroppen. Insidan av mina lår såg typ flådda ut.

Kommer man kunna klättra på lyktstolpar i framtiden? JA.

Det är något jag alltid velat göra kl 3 på natten sådär efter en helt galen kväll. Har dock aldrig kunnat ta mig upp för en, skulle bli lyckligast i världen om man lär sig på poledance hur man klättrar stång lixom. HAHA snälla gör inte detta, gör detta varje gång jag är lite packad och folk ba ”åh du dansar ju poledance!!!” varpå jag ba ohyeah baby och ska hänga uppochner men det slutar aldrig bra. Tro mig.

Sist men inte minst kan du lägga upp fler videos där du dansar poledance på instagram? Sjukt coolt att se dig dansa och jag lovar att gilla alla! Sorry för att jag skrev en hel uppsats men guud bli helt inspirerad av dig ju, om du svarar så kan jag äntligen bli Demi-wannabe. 😉 Självklart ska jag det!! Kul att du tycker det verkar intressant, kör hårt och lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..