Buy Kylie and Kendall’s closet

tumblr_nox6okLLCH1r1hgezo1_500 tumblr_noy27czKoZ1qfl8x0o1_500 tumblr_noxmc5YtjB1try7nxo1_1280 tumblr_nonzcluBc31u0737co1_r1_1280 tumblr_nohtnvmPQa1r1yxowo1_500

Är verkligen inte ett stort fan av Kardashian familjen (har typ noll koll på varför hela familjen ens är känd), men jag tokälskar Kylie och Kendall Jenner. Eller rättare sagt, jag älskar vad de har på sig. Därför känns det som min modebloggarplikt att påminna/upplysa er om auktionen de håller på ebay, där man kan köpa deras kläder! FÖR RIMLIGA PRISER! Trodde att saker skulle kosta multum först, men plaggen går på några hundra kronor styck. Så häftigt! Och det bästa är att pengarna går till välgörenhet. Woho! Länk till deras auktion hittar ni HÄR. Budgivningen pågår i ca 22 timmar till, så passa på! Själv har jag budat på en liten topp och ett par skor…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..