Nobis x Köttbaren

DSC_0005 DSC_0004 DSC_0003

Igår bjöd Nobis in till middag på Köttbaren, där vi fick se lite av deras vinterkollektion, samtala med en av grundarna och äta STÖRT god mat. Alltså jag ville glida ner under bordet från min stol när jag var färdig. Hade aldrig varit på köttbaren innan, men kommer definitivt att gå tillbaka! Vi åt skagenröra med  löjrom till förrätt, striploin med sallad, pommes och bea till varmrätt och dessertbrickan till efterrätt.

Det var riktigt trevligt att en av grundarna hade flugit hela vägen från Canada också, och kul att höra deras idéer och mål angående varumärket. Tydligen är han en av grundarna för Canada Goose också, men kände inte att företaget gjorde produkterna rättvisa och startade då istället Nobis. Kändes som att vara en insider i en Bond-film när han började diskutera deras rivalitet, haha! Nedan ser ni en liten sneak från mina favoriter från deras vinterkollektion, som jag är så taggad på!! Den där mössan är ju rena rama drömmen…

bild 1 bild 2

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..