Soft bras and high waisted undies

IMG_7342 IMG_7330 IMG_7327 IMG_7390 IMG_7385 IMG_7380

Fyndade dessa inne på okänd butik (?? hemskt minne) på S:t eriksgatan som höll i Frank Dandys feta utförsäljning! Kan omöjligen beskriva hur mjuka trosorna är. Och den vita bh:n med svart, beiget mönster på sov jag i inatt, trots att jag avskyr att sova i saker som fängslar tuttarna då natten är deras free-time att go loco. Fick allt detta plus två linnen för 300 riksdaler. Kände mig inte ens bestulen när jag gick därifrån, vilket man brukar göra på utförsäljningar när man efter tio meter förstår att det inte var på billigt som man trodde att det var. Tjoho!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..