Lovieboy

love, kolor
Kolor SS16

Okej så min vän Love har gått och blivit supermodell från ingenstans och jag ville bara visa för er/skryta lite kanske asmycket över hur jävla stolt jag är över att få kalla denna man min baconbästis (bara en sådan ställer sig tidigt en söndagsmorgon och steker bacon med resten av ens familj och låter en vakna till doften av nystekt bacon; en morgon jag sent glömmer).

Han har gått från att vara med i Lilla Melodifestivalen, Talang, skriva egna låtar som han spelat in på telefonen och skickat till mig, gjort låtar med sitt jazziga band som jag fått höra under kalla nätter i små telefonkiosker, till att BAM öppna Gucci’s SS16 visning, gå för Dior, Paul Smith, Kolor och Loewes, och jisses han har så mycket spännande framför sig att till och med jag blir så exhalterad att jag måste gå och tömma blåsan emellan våra konversationer.

Love, du är SÅ jäkla grym och jag kan inte wow:a dig nog för dina prestationer de senaste veckorna. Stående ovationer.

Följ honom på instagram på @loveronnlund för sjukt oregelbundna uppdateringar, blixtbilder på hipsters i mörkret och förhoppningsvis (pik) fler bilder från alla roliga modejobb han gör!

love, gucci-beauty-spring-summer-2016-mfw44
Gucci SS16
love, dior-mens-spring-summer-2016-pfw16
Dior SS16
Loewe Men's RTW Spring 2016
Loewe SS16
lovepaulsmith
Paul Smith SS16

httpv://www.youtube.com/watch?v=ycNfXrGp1EQ

Den lilla pojken jag lärde känna för sex år sedan. Oj vad jag nyss insåg att det gått sex år??? WOW vad tiden flyger förbi… Vuxenpoäng för att jag tycker att tiden går snabbare och snabbare ju äldre man blir.

  1. Wow! Förstår att du är stolt!
    Demi, jag hoppas att du orkar leka kärleksgud just nu, heh..
    För nån dag sedan följde jag med min pappa till coop tidigt på morgonen. Har ingen aning varför jag gjorde det eftersom jag var ofräsh efter en dag på grönan och kände mig allmänt sliten. Men sen bad han mig att köpa jordgubbar och då får jag syn på killen som står och säljer det bakom en disk. Kunde nästan höra änglarnas sång när jag fick syn på denna fantastiskt snygga kille. Okej, nu till saken jag vill komma till (sorry för novellen..). Jag kommer förmodligen att köpa jordgubbar varenda dag den här sommaren och vill säga nåt mer till killen än ”hej, en låda, tack, hejdå”.. Har du nåt tips på vad jag kan säga till honom för att starta en konversation? Är ganska blyg av mig så det här är ett stort steg för mig, hehe.. Tack för att du orkade läsa allt och tack för en grym blogg! Kram och kärlek <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..