Rute stenugnsbageri

DSC_0008

DSC_0019

DSC_0012

DSC_0030

DSC_0068

DSC_0072

DSC_0043
Om ni befinner er i närheten av Rute är stenugnsbageriet ett måste! Sitter just nu och bloggar direkt från denna idyll. Jag och Frida åt varsin morotskaka och sockerkringla som smakade kärlek och en onyttig (men god förstås) mängd smör. Nu ska jag ge mig på en chiapudding och efter det ska vi bada i turkost vatten och låtsas att vi åkt till Turkiet över dagen. Gotland måste ju vara bland det mest underskattade efter bruna bananer. Kändes på riktigt som om vi var i Grekland för någon minut sen??? Är helt hänförd. Nu dör min mobil strax och med det wifit, men fasen vad jag ska visa er alla fina bilder vi tagit sen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..