Answers pt 2, my love for Spain and what city you should visit

Very very funny story, mina svar till frågestunden SPARADES INTE. Det är därför det har dröjt, har varit tvungen att skriva om alla. Men här kommer nästan resten! Nästa vecka lägger jag upp de sista.

 Vad är viktigast? Kvalitet eller passform. Du får inte säga båda.

Passform!! Lätt! Utan passform är kvalité ingenting. Hur skön och bra en 100% kaschmirtröja än är blir den liksom inte snygg om den sitter illa.

Vad gjorde du och hur var du när du var 16 år gammal?

Hade precis börjat gymnasiet och var lättad och lycklig för första gången på länge. Om jag ska beskriva mig själv som 16 åring (det var ju sååÅÅÅÅ HIMLA länge sen, två hela år wow) så skulle jag nog säga nyfiken, glad och spänd.

Hur är och var du i skolan genom åren?

Trött på själva skolarbetet men har nästan alltid tyckt att det har varit kul med kompisarna man får träffa varje dag. Förut var kanske kompisarna viktigare än skolan, men nu känner jag lite tvärtom, haha! Dom kan man ju hänga med på helgerna eller efter skolan istället för att smyga iväg från lektionerna.

Om du får några barn i framtiden, hur många vill du ha, vad ska de heta och vill du ha söner eller döttrar?

Jag vill ju inte ha barn, men om jag ångrar mig någon dag och Karl råkar vara den som ska bli far till mina barn ska dom heta Karl-Frank och Herman. Jag vill bara ha söner. Hellre föda två pojkar än en tjej, så lite vill jag ha en tjej haha.

Har du spelat the sims någon gång?

MEN JAAAA, frågan är snarare; Demi, varför SLUTADE du spela sims??? Mitt svar är; jag har ingen aning men gråter en skvätt varje dag för att jag inte har kvar mitt sims (pik till den vännen som lånat det, lämna tillbaka snarast)

Vilket är ditt favoritland och varför?

Spanien. Förut var det nog Italien men nu under sommaren efter fantastiska Alicante och Barcelona har jag ändrat mig. Ska lätt bo i Barcelona någon gång i mitt liv.

IMG_3947
Snapshot from Barcelona

Vilka städer har du varit i Europa? Vilken skulle du rekommendera för en tjejweekend? Vi är ett tjejgäng som ska åka bort och vill ha roligt, shoppa, äta gott och billigt såklart. Vi går alla i skolan fortfarande.

Jag har varit någonstans i Finland (minns ej på riktigt), någonstans i Norge (minns ej här heller, haha jätteglömsk människa??), Amsterdam, Paris, Barcelona, Alicante, Rimini, Camaiore, Florens, Göteborg, Köpenhamn, Reykjavik, Milano, Rom, Lissabon, Madrid, typ alla småöar i Grekland, Budapest och Bukarest. Skulle rekommendera Barcelona, lääääätt!!! Bästa staden jag varit i.

Hej!
jag måste bara säga att du är verkligen eller verkar (känner dig ej personligen) vara en så otorligt härlig person och fortsätt med vad du gör för din blogg är så inspirerande med dina fantastiska leende och mix matchande kläder. Du har verkligen en känsla för kläd kombinationer och vågar tänja på gränserna. var mest beröm mer än en fråga. haha 🙂
Hoppas din dag fortsätter bra!

Hej!! Åh vilken värmande kommentar!! Tacktacktacktack!!! Blir så himla glad <3 <3 älskar att mixa och matcha kläder och tycker det är så kul att du blir inspirerad!

Hur blir man en ”stor” bloggare? Vad är receptet? Om det finns något…

Nischa in dig på något, ta snygga bilder, skriv relevanta eller roliga saker och ha kul!! Då tror jag att man kommer långt. Tro inte att du är bäst eller störst förns du faktiskt är det, aka var alltid ödmjuk. Men missta inte heller ditt eget värde!

IMG_5728
Snapshots from Paris

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..