Wanties from Zara

0367102736_2_3_1zara

Okej jag gör alltid såna här grejer och fyller dom till 90% av plagg från Zara, så de kan lika gärna få ett ärligt tillägnat inlägg nu, haha! Här är mina topp fyra wanties från Zaras höstkollektion. Nästan lite musties mer än wanties…. dom där skorna skulle man ju mörda för. !!!!!ÅÅÅ vill bära med mina snygga sockor från Happy Socks (obs se insta om du ej vet vad jag refererar till, mkt viktigt dom är mkt snygga) mockakjolar, polotröjor och halvlånga kappor. Den där stickade tröjan går jag nästan in och köper nu idag faktiskt. Skorna också kanske. Och kjolen. Och allt annat som Zara säljer. Rip min ekonomi.

skirt, shoes, jacket, knit

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..