Winston the bulldog

DSC_0053DSC_0017DSC_0021 DSC_0024 DSC_0028 DSC_0044 DSC_0059
Var förbi Hanna Liskas kontor idag för att äta lite lunch under min håltimme, och framförallt för att KLAPPA PÅ HENNES NYA HUND. HUR SÖT. Jag trodde jag skulle kräkas fy fan vad gullig den var. Höll på att bita av mig skon och skulle slicka på mina ben hela tiden??? Hur gosig?? Spanade också in höstkollektionerna för One Teaspoon och Filucca Lou som ni ser ovan på bilderna också (som jag ääääälskar, ni vet ju att One Teaspoon är typ mitt liv i ett nötskal) och ville som alltid ta hela klädstången och sätta mig på ett plan till Australien och aldrig komma tillbaka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..