My weekend plans

DSC_0450 DSC_0466
Goddag kompisar! Hoppas denna vecka har gått lika fort för er som den gjort för mig. Svoosh sa det, och så var det fredag igen! Hoppas helgen går meeeegalångsamt. Idag väntar fish n chips, rugby-VM och soffhäng. Ska också baka lussebullar med Oscar (!! LUSSEBULLAR JAAAAAAAAA!!!). Imorgon ska jag faktiskt på bröllop och storböla till hur vacker kärleken är mellan Karl Johans kusin och hans blivande hustru. Grät nästan när jag fick berättat för mig hur dom träffades, vet inte hur jag ska kunna hålla mig nu. Tips någon???? Hoppas fler gråter så att inte tjejen längst bak i kyrkan dom träffat en gång sitter å grinar helt ensam (jag).

Top-H&M, skirt-One Teaspoon, bomber-Topshop

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..