EVERYDAY LUXURY

IMG_8394 IMG_8401 IMG_8417 IMG_8427 IMG_8429

Detta brukar jag ha i sminkväskan när jag är ute och dricker sjukt onödigt dyra drinkar på sjukt överskattade ställen i Stockholm! Älskar att bära smink som HÅLLER och som man känner sig fräsch i. Och snygga lyxiga förpackningar är dessutom alltid ett plus. Ett absolut absolut måste i min sminkväska, lyx som vardag är sminkborstarna från Morric & Luca. Tack och adjö ska byta ut alla mina borstar nu. Sen typ klippa av alla hårstrån och lägga dom i ett badkar och simma runt i dom för att det finns INGET MJUKARE PÅ DENNA PLANET (: allt smink på bilden är från YSL, förutom borstarna från Morris & Luca och glittriga eyelinern från Guerlain. Primern använder jag som concealer då den faktiskt funkar en miljon gånger bättre så, haha min primer från Nars är bättre (sry YSL) men detta är nog den bästa concealern jag haft.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..