FRIDAY JAM W. 21

Hittade en så jävla grym artist häromdagen och har haft på hennes låtar non stop sedan dess. Hon heter Astrid S och ni känner säkerligen igen hennes låt Running Out med Matoma. Hon ger ifrån sig en sån där ”vill vara vän med dig och vakna upp till att du står o sjunger ensam i duschen och sen spelar jag ukulele och du nynnar med medan vi äter hembakade scones”-aura. Förutom denna låt har hon även gjort en annan som är hur grym som helst som heter Atic. Tråkigt att det inte finns någon häftig video dock, men det kanske kommer snart. Hoppas ni får en härlig fredag!! <3
_________________

Found this girl the other day and I’ve been listening to her non stop. Her name is Astrid S and I just get this instant feeling of wanting to be her friend and waking up to her singing in the shower in a wooden cottage. Also, listen to Atic while you’re at it, that one is great as well. Happy friday y’all! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..