SLIT SKIRT

ee
he
oo
qq

PHOTOS BY OSCAR WINK, thx for capturing a lot of booty

SKIRT-CUBUS, BAG-DIOR, TOP-CUT FROM A SKIRT AT 3AM

Den här kjolen var verkligen en sån där ”ska jag ha den här? nej jag vet inte har så mycket kjolar men oj vad billig den var okej nu kollar hon i kassan på mig aha jag har redan betalat aja okej den kanske sitter bra då” och så kommer man hem o ba YEAH best buy ever. Känner verkligen att man kan styla den hursomhelst. Klackar och en singoalla-topp för en lyxig ”var är min sugar daddy”-look, och sneakers och en avklippt collegetröja för en ”baddest bitch in the game/är kompis med alla du sett på Tumblr”-look.
_________________

I LOVE this skirt. I wasn’t really sure if I wanted to buy it or not, but then I blinked and was home wearing it, whispering ”damn girl…” in the mirror. I feel like you could dress this both up and down real good. With a pair of heels and an off shoulder top for that ”where’s my sugar daddy?”-look, and sneakers and a college shirt cut into a crop top for that ”I’m friends with all the swaggers on tumblr”-look.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..