FLIRTY FLOWERS

blom
blom1
blom2
blom3
blom4

SHORTS-FROM NICOLE, TOP-CUBUS, SHOES-NIKE, BAG-DIOR

Dom här shortsen är inte alls jag egentligen, men ni vet när man ser en söt hund och är en kattmänniska och tänker ”okej då.”

Har tyvärr växt ur dom till 100%, kan äta ett riskorn och två salta pinnar och sedan vill min mage UT. Detta upptäcktes tyvärr mitt på dagen då man redan planerat brakmåltid pga vad gör man om inte äter i New York? Trots andningssvårigheterna denna dag är jag nöjd för jisses vad söta dom är.
__________________

These shorts are very cute (a bit TOO cute for my taste, but I really like them). Unfortunately they are a bit too small for me so whenever I eat something I feel as if they are about to pop open. Oh well!! I only wore them this day because I realised that staying away from eating a lot of good stuff in New York is impossible. Also, I didn’t feel like displaying my bottom on Times Square when these shorts would explode. I say when cause it was really just a matter of time. I need to buy more clothes my size, or stop stealing clothes from Nicole because her waist is like half the size of mine:-)

LOADING..