dm me nudes

beige
beige1

beige3
beige2
beige4

JACKET/TOP-FOREVER 21, PANTS-COS, SHOES-ADIDAS

Detta var alltså jackan jag fyndade på Forever 21 inne på World Trade Center. Visst är den ball?? Tänkte kanske stryka på lite coola stickers på den, för köpte en annan också i ungefär samma färg. Visar er hur jag gör och var jag fått tag på mina stickers när jag gör det, tror att det kommer bli riktigt ballt.
________________

This is the jacket I bought at World Trade Center. Isn’t it cool? I was thinking about ironing some cool stickers on it since I have a similar one in almost the same color. I’ll show you everything when I pimp it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..