BEIGE

gra2
gra
gra1

gra3
gra4
gra5
gra6
gra7

SWEATER-FOREVER 21, PANTS-CUBUS, SHOES-ADIDAS, BAG-HUGO BOSS

PHOTOS BY OSCAR WINK

Hej kompisar! Hoppas ni haft en trevlig helg, det har jag. Sitter just nu och redigerar bilder och lyssnar på Daffs podd där han intervjuar Nicole där hon 100% outar mig och min soliga fylla jag hade på efterfesten på Melodifestivalen! <3 äkta vänner <3. Nu drar jag snart till Grekland och jag undrar om ni har några tips?? Kan vara vad som helst! Vi ska ju till Mykonos och det vi har inplanerat hittills (översättning: det Nicole har planerat hittills:) är en dag på en beach club, en dag på en yacht vi har hyrt, och sedan har vi också två bilar som vi ska cruisa runt i så vi kommer ha god möjlighet till att röra oss runt ön. Om ni har några tips, kommentera gärna!

________________________

Hey buddies! I hope you’ve had a good weekend. Right now I’m in my couch looking at photos of Mykonos, I can’t wait until I go there. If you have any tips on things to do (we’re going to Mykonos), leave a comment! <3 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..