MARBLE LIGHT

ljus1
ljus2
ljus

SHOES-ADIDAS, TOP-FOREVER 21, SHORTS- ONE TEASPOON

Vet inte hur jag ska inleda detta inlägg för jag är så LYRISK!!!! Bon Iver ska komma till Sverige!?!? Hade ingen aning, såg det på Facebook alldeles nyss och så la jag efteråt dessutom märke till att någon av er hade kommenterat det. Sitter på riktigt i mitt rum och gråter lyckotårar nu, åh ni förstår inte. Har lyssnat på Bon Iver ända sedan 2009. Det finns ingen musik i hela världen som betyder lika mycket för mig, eller har varit med mig i lika mycket upp och nedgångar som deras. Människan som kommenterade (Sandra) undrade även om jag gillade de nya låtarna, vilken min favorit är och om jag ska se dem när de kommer hit. SJÄLVKLART ska jag på konserten, och min favorit bland de nya är 33 ”GOD”. Däremot gillar jag de äldre låtarna bäst! Vilken låt tycker ni om bäst, om ni lyssnar? Ska någon av er på konserten, och SKA VI GÅ IHOP???
________________

I don’t know how to start this post because I’m so happy I’m crying right now. Bon Iver is coming to Stockholm!!!! I had literally no idea, I just found out on Facebook haha! I’ve been listening to them for seven years now and there’s no music that lies as close to my heart as theirs do. They’ve been through my ups and downs and everything in between.

  1. Ja visst är det NAJS! Jättetaggad!! Tips (om du inte redan vet): köp biljetter redan nu genom förköpet! Gå in på deras sajt bara så hittar du. gjorde imorse till den 31a. Längtar redan!

    1. MEN GUD OKEJ HADE INGEN ANING!! Var får man koden dock?!?!?!? Hittar ingenstans fattar ingenting får panik vill slita av mig huvudet???

  2. Men herregud vad underbart. De flesta av hans låtar rör om rejält i både hjärta och själ, men låten Blood Bank (från albumet med samma namn) berör mig så mycket att det känns som att världen stannar upp när jag hör de första trevande tonerna i låten. Varje gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..