LUNCH IN MYKONOS

Denna härliga lunch åt vi på beach cluben häromdagen. Om ni undrar vad det är i min skål så är det ost. Jag fick en skål med ost. Inte ens en skål, en BURK. Det var nog första gången som jag åt en burk fylld med ost. Rekommenderas varmt, trodde jag skulle spy lite halvvägs in i den men sedan tog jag mig igenom det och kämpade tills jag hade ätit upp allt för man kan ju inte lämna en burk med bra ost…

________________

A lovely lunch we had a few days ago. If you’re wondering what’s in my bowl, it’s cheese. It’s not even a bowl, it’s a fricken JAR hahaha. It was very good, although you get filled up quite fast. I ate the whole thing though because cheese is love and cheese is life.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..