TWO BROWNIES

hang
hang1
hang2
hang3

Every brunette needs a blonde best friend brukar dom skriva på Tumblr, men jag tycker att jag och min brownie passar bra ändå, trots dessa otroliga likheter som hårfärg. Här hänger jag och brownien (bokstavligen) i en hängmatta på vårt hotell som vi bytte till från huset, Madoupa Boutique hotel. Rekommenderas varmt om ni ska till Mykonos och vill bo någonstans mysigt och litet som är en bit från stan men ändå på gångavstånd.
__________________

Every brunette needs a blonde best friend, the kids usually say on Tumblr, but I feel like me and my brownie get along quite well although our hair colors match. Here we are at the Madoupa Boutique hotel, which we switched to from the villa. I highly recommend this hotel if you’re going to Mykonos and want to live somewhere that’s a bit further from the actual town but not too far by walking distance.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..