ON A YACHT


yacht1
yacht
yacht2
yacht5
yacht6

yachtt

För några dagar sedan hyrde vi en yacht för att kunna se de andra öarna, snorkla och ta det lugnt på havet. Vet inte om ni vet detta, men jag tycker vatten är ganska obehagligt så det är lite av en utmaning för mig varje gång jag gör något sånt här. Blev lite pirrig i magen av att hoppa i från båten eftersom att det är väldigt strömt och jag är sämst på att simma, haha! Tur att man överlever varje gång.
___________________
A couple of days ago we rented a yacht so we’d be able to go out and see the other islands and snorkel. I’m not sure if you’re aware of this, but I’m pretty scared of water so all these sorts of things tend to make me nervous. Especially when you have to jump off the boat to get in the water. But it was mighty fun and I survived!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..