PARADISE

hey-uu
hav22
hav1
hav33

Visiting the other islands in Greece

Har faktiskt helt glömt bort vad det här stället hette, men det var så fantastiskt vackert så jag känner mig tvungen att visa det ändå. Om ni är ute och åker båt på Mykonos någon gång kan ni säkert visa kaptenen en bild och säga att ni vill dit, det gjorde vi haha! Han förstod direkt.
______________________

I’ve totally forgotten what this place is called but it’s too beautiful to not show. If you’re ever out and about on a boat close to Mykonos, show the captain these pictures and he’ll probably know where it is. That’s how we got here, haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..