Bikini: Chantelle

Hej alla gummor och gubbar. Så pratar jag nuförtiden. Kallar alla för gumman och gubben. Pratar om mig själv i tredje person också, fast benämner mig själv som gumman. Fruktansvärt beteende?

Hursomhelst har gumman äntligen flyttat in i sin nya lägenhet!! WOW vilken grej. Om ni undrat varför jag har verkat lite hejsan hoppsan överallt så är det för att jag har haft ca 100 saker i huvudet, men nu kan jag äntligen slappna av och bara njuta av min pärla. Ska visa bilder också!! ÅH den är så fin. Önskar att jag kunde bjuda in alla er på en härlig bubbelkväll på min balkong som riktiga gummor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..