KING 100 mäktigaste

 

Förra veckan skedde KING-galan! Shit vilken fest. Jag bar en klänning som jag fyndat för 50 riksdaler och klackar från Prada.

Den här klänningen är rätt sjuk, köpte den second hand (som med allt annat jag köper, minns knappt senast jag köpte något som inte var second hand?) och jag trodde inte alls att den skulle sitta bra men !!! LOOK! Känns som om den är skräddarsydd för mig. Ni kanske inte ens ser det på mina blurry pics. Ska visa sen på riktigt, så ni får en bild. Viktigt det där. En av mina hjärtefrågor är att få visa upp sina second hand-fynd. (jag skojar) (men på riktigt den är jättenajs).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..