Okej SÅ att ragga på brudar som brud är inte alltid lätt. Jag upplever ofta att det man säger till snubbar som får med dom hem inte alls funkar på tjejer då dom oftast bara tror att man är en snäll gullig chey som vill bli kompis.

Helt sjuk grej egentligen att man tas för att kompisragga när man faktiskt raggar. Som om det enda kvinnor begärde sexuellt skulle komma från män, och allt annat är platoniskt? Absurt. Så hur i helvete raggar man på tjejer i ett samhälle där det känns som att hela utelivet kretsar kring heteronormer och MÄN?

1- Rööööööör dom. Om det känns ok dvs, och på ställen som inte får dig att bli anmäld för sexuella trakasserier. Känn viben! TYP: smek deras arm, rätta till deras halsband, krama henne 3 sek längre än en vanlig kram, lägg en hårslinga bakom deras öra som om ni vore med i nån jävla Lindsay Lohan-film från 2007 eller liknande.

2- Prata om att du gillar tjejer. En sjuk grej är ju egentligen att vi utgår från att alla är hetero? Att man måste TA REDA PÅ om en tjej är bi/lesbisk? Kan vi inte bara utgå från att vi inte har någon jävla aning och ragga på alla man vill och så får man reda på deras sexuella läggning såsmåningom? Hursom, om du berättar vad du gillar får den andra personen ett intryck och kanske förstår bättre att du faktiskt raggar.

3- Våga! Det viktigaste är verkligen att våga. Våga gå fram. Våga bli nobbad. Våga bli kysst, våga kyssa någon.

4- Häng på ställen där du vet att andra lesbiska/bi-tjejer är. Inte ett måste SÅKLART men jag känner mig mycket tryggare i att ragga på tjejer på typ…söder… ok sjukaste generaliseringen men man har ju definitivt haft mer tur där om man säger så.

5- Spana in tjejer online. På soliga www finns det ju faktiskt en del forum där man for sure kan veta att man har en chans. Typ Tinder? Grupper på Facebook? Slide into their damn DM’s eller skicka en vänförfrågan.

6- Slappna av. Njut. Tänk inte för mycket. Alla klyschor ni någonsin hört om att flirta. Försök att bara vara ditt mest självsäkra, sexiga, härliga jag som jag vet att du är och kan vara.

Lycka till! 

  1. Hej Demi! Jag undrar; blir du attraherad extra av någon egen typ av personlighet eller utseende? Vissa blir ju mer så att de drar sig till vissa personlighetstyper eller utseenden – har du känt att du gör det med tjejer eller har du dejtat tjejer som både är i sättet, och i utseendet, väldigt olika från varandra? Jag själv har alltid bara varit med killar och har inte träffat någon tjej. Jag har alltid tänkt att jag har blir kär i en person och inte i ett kön – men jag har ändå alltid känt att jag är som säker på att jag är bi, men då jag var i ett förhållande i några år och nyss blev singel så har det mest varit typ drömmar hehe, men aldrig riktig utforskan eller förståelse. Vet du om det finns någon plats på Fb eller liknande där man kan prata om sådant som ändå är diskret? Jag vill lära känna mig själv i detta men jag har ingen att prata med som jag vet är/har varit i samma situation. Tusen kramar och ja, tack så mycket för att du orkade läsa. PS – du är SÅ himla vacker. Kram xxx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..