Tänk vad vackra vänner man kan ha. 

Just nu sitter jag i skrivande stund och väntar på pizza!! I Italien! I en villa med utsikt över en miljard fält! Äej, livet är riktigt gött just nu faktiskt. Förutom det faktum att det är myggor prick överallt och att den här gumman är RIKTIGT allergisk. Liksom åka in till sjukhuset om hon får för många myggbett-allergisk. MEN jag ska försöka överleva.

Idag har vi varit på vinprovning, hängt vid poolen, ätit vår egen vikt i ostbågar och vattenmelon och plåtat typ allt vi sett. Ändå en härlig grej, att resa med människor som också brinner för att skapa. Inte lika många som blir irriterade då när man vill stanna överallt för att ta bilder då, hehe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..