Ett härligt tips jag älskar är att veta vad sin bästa färg är. Kanske något som framhäver din ögonfärg, plockar fram din sprudlande personlighet eller bara gör dig bekväm! Min färg är definitivt gul. Vill ha gult jämt. Smycka min grav med gula liljor när jag avlider från hjärtproblem efter överdosering av salt (ett av sätten jag vet for sure att jag kommer dö på).

Det hjälper mig så mycket när jag ska fota, går direkt till gula väggar, blommor eller annat som man kan använda som rekvesita till sina bilder. Dessutom får du en superhärlig kontinuitet, till tex ditt flöde i instagram. Consistency is key!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..