Älskar dessa bilder på Julia som jag tog för ett tag sedan. Kolla hennes blick?? Är helt hänförd. Shooketh varje gång man stöter på henne, så otroligt varm och vacker inifrån och ut.

Fun fact om denna plåtning var att jag trodde att det skulle vara sol och härligt motljus (vilket ni kanske märkt att jag älskar) men tyvärr började det spöregna sekunden vi mötte upp varandra. Lyckligtvis hittade vi en liten spegelvägg som blev perfekt att leka med tills det klarnade upp. Tips! Låt det oväntade bli rekvesita eller bakgrund. Hade nog inte plåtat här om det hade varit bra ljus ute. En lycklig olycka? Gu jag låter som någons mamma.

Nu ska jag återhämta mig från helgens bravader och försöka få lite sömn. Kom hem halv sju inatt, kan inte förstå att jag är är vid liv idag. Och att man faktiskt fått saker gjorda? Har till exempel för första gången köpt SKÖLJMEDEL. Är så känslig för dofter så kör egentligen på parfymfritt men min tvättmaskin luktar prutt av någon anledning så istället för att laga det tänkte jag dölja det med lite mysigt sköljmedel 🙂 bless me.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..