”Äntligen” är man tillbaka från Barcelona! Ska visa er alla bilder jag tagit när jag FRAMKALLAT dom. Förstår ni ens. Har blivit en sådan. En analog person. Allt ska vara analogt. Vill helst inte ens kolla klockan på mobilen för vill ha armbandsur. Näej, skoja så illa är det inte. Men har verkligen fastnat! Tog inte ens med mig kameran, vilket inte hänt på feeeeem år. Så om några dagar får ni se alla härliga underbara ljuvliga bilder som tagits, och sedan kommer det ännu mer för jag ska tillbaka till Spanien nu på torsdag igen!

Hursomhelst är dagens fototips att fota genom något. Vad som helst! Här har jag plåtat genom mitt fönster och vinklat det så att man inte ser mig utan bara ljuset som reflekteras. Annars rekommenderar jag ett par färgade solglasögon, en gles växt eller varför inte ett härligt tunt tyg som du kanske råkat spara!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..