En vägg man definitivt smälte in mer i än vad man väntade sig. Nu är jag strax påväg till Barca igen för att möta upp Josefin, Clara, Kevin, Ché och hans syster innan vi drar till Tossa.

Alltså WEEKENDS? Är mitt nya liv. Är såååååsåsåså glad att jag har möjlighet att resa på det här sättet och får umgås med dom mest fantastiska människorna jag vet. Lärde liksom känna Josefin i omklädningsrummet på klättercentret för att hon råkade ha ett par söta trosor på sig som jag kommenterade. Kevin är Josefins pojkvän och Clara är deras vän, Ché lärde jag känna för två veckor sedan och nu reser vi tydligen genom Europa ihop. Så kan det gå! Vad har ni för er i sommar? Berätta allt!!!! Vill höra om härliga romanser och era bästa resmål.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..