Lite fler porträtt på vackra Agnes. Kolla hennes ÖGON?? Äej helt sjukt.

Just nu ligger jag med dödsfeber och livets torrhosta som jag lyckades få i Tossa de mar (man ba TACK jag är här typ fyra dagar ge mig pesten jaaaa :p) och försöker kurera mig. Är verkligen sämstttt på att bli frisk när jag är sjuk. Ligger antingen i sängen och rör mig inte en millimeter eller så skiter jag fullständigt i min sjukdom och låtsas som om jag vore ännu friskare än frisk. MEN men, tänker att jag har några år kvar innan jag behöver rycka upp mig och bli vuxen på riktigt. Typ, dricka äcklig hostmedicin som smakar plasthallon och så vidare. Nu ska jag ut och springa, dricka fyra flaskor absint och köra tre kickboxningspass på raken. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..