Fick en mycket viktig fråga som jag tänkte svara på här i ett eget inlägg.

”Hej Demi! Jag undrar; blir du attraherad extra av någon egen typ av personlighet eller utseende? Vissa blir ju mer så att de drar sig till vissa personlighetstyper eller utseenden – har du känt att du gör det med tjejer eller har du dejtat tjejer som både är i sättet, och i utseendet, väldigt olika från varandra?

Jag själv har alltid bara varit med killar och har inte träffat någon tjej. Jag har alltid tänkt att jag har blir kär i en person och inte i ett kön – men jag har ändå alltid känt att jag är som säker på att jag är bi, men då jag var i ett förhållande i några år och nyss blev singel så har det mest varit typ drömmar hehe, men aldrig riktig utforskan eller förståelse.

Vet du om det finns någon plats på Fb eller liknande där man kan prata om sådant som ändå är diskret? Jag vill lära känna mig själv i detta men jag har ingen att prata med som jag vet är/har varit i samma situation. Tusen kramar och ja, tack så mycket för att du orkade läsa. PS – du är SÅ himla vacker. Kram xxx”

Hej underbara du! Först och främst, tack för att du delar med dig. Du är så stark och modig som orkar! Det första steget är alltid att ifrågasätta. Sig själv, andra, samhället- allt.

Till din första fråga angående mina personliga preferenser så har tjejerna jag dejtat varit otroligt olika varandra. Jag har ingen direkt typ när det gäller utseende, för mig är det viktigast att personen ser ut/är självsäker och bekväm så det är oftast det jag går på.

Mitt allra största break är om personen inte har mål. Jag behöver någon med driv, passion och ambitioner. Någon som är på samma plats i livet som jag, som håller med mig om att antingen gör man något man brinner för eller så gör man något man inte riktigt vill för att senare kunna göra det man verkligen älskar. Och så rökning förstås. Skulle verkligen aldrrrrrig kunna dejta någon som rökte haha.

Det finns ingen annan som kommer kunna säga till dig vad du har för läggning eller inte, jag kände så som du gör nu väldigt tidigt och det viktigaste för mig var verkligen att uuuuutforska. Förstår att det är svårt och helt ärligt har jag sjukt dålig koll på communities online MEN om jag vore du skulle jag först berätta det för mina vänner. Om dom är bra människor kommer dom både peppa och winga dig. Om inte, hör av dig till mig så kör vi en helkväll på nån gayklubb. Mitt bästa och mest straight forward tips är verkligen att våga ta ögonkontakt och typ anta att det är lika stor chans att tjejen du spanar in gillar tjejer som det är att hon gillar snubbar. Dansa nära, ge komplimanger. Jag lovar att om du är öppen och ärlig kring din sexualitet så kommer du få vänner som delar din syn. Kanske tokigt tips men, Tinder är också bra. Var ärlig. Skriv att du inte är så erfaren!Tjejer är bäst, vi stöttar varandra och finns här när det är jobbigt eller klurigt. Men det vet du redan. Någon av er som läser kanske har tips på nån grupp på facebook eller liknande?

Ps. DU är vacker

Hoppas mitt svar var till hjälp och lycka till med allt <3

  1. Tack snälla Demi för ett jättefint svar, blir så tacksam. Om jag någon gång träffar dig ska jag krama om dig! Tusen tusen tack fina.❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..