Photos: Melker Sehlstedt, shirt-Cubus, necklace-Jane König

Okkkkejjj så, dom senaste dagarna av mitt liv har gått åt att försöka att hålla mig vid liv. Har en hosta från helvetet, varje gång jag andas ut känns det som om jag har en liten RÅTTA i halsen som gnager på mina halsmandlar och spottar ut syra som jag måste hosta upp. Typ så. Äter hostmedicin med morfin men eftersom att jag är så känslig mot substanser (LOL typ alkohol ska inte låtsas som om jag vet nåt om andra ”substanser” ni ba gud lugna dig) så blir jag helt däckad av den.

Hursomhelst! Jag lyckas jobba hemifrån och plåta lite med Melker, det är viktigast. Även fast vi får ta 10 pauser per minut för att jag inte ska hosta på 4/5 bilder. HOJTA om ni har någon särskilt bra husmorskur på hur man blir frisk! Har torr rethosta. Typ svälja en liter cayennepeppar? Eller odla egen ingefära i svalget och gå runt med honung och citron på dropp? Ni fattar, jag är desperat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..