Vill inte att min analoga sommar ska ta slut! Någonsin! Må grusiga bilder och dyra turer till OdenLab ta över resten av mitt liv. Känner mig som en person som ska ut på road trip genom USA och bara har med sig sina analoga kameror. En sån som har koll på prick varje retro bensinstation som finns i de södra staterna och bär alltid superkorta jeansshorts och rutig skjorta med boots om foto-tillfälle skulle bli lägligt. Ändå drömmen? Lite Victoria’s Secret kampanj a la 2006.

Okej skojar nu har jag spårat helt, det är absolut inte min analog-persona. Hon är mer lugn- sitter gärna hemma själv och studerar sina bilder noga noga. Kollar pinterest och flickr för analog inspo och vill köpa varje skruttig liten pruttkamera som man kan stoppa 35mm film i. Där har ni faktiskt en bra och rättvis beskrivning av en person man förvandlats till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..