Photos: Melker Sehlstedt, Bikini-NA-KD, lemons-life gave them to me : )

Visste ni att citroner FRÄTER hud? Man kan ju tro att jag skulle veta detta då jag bokstavligen har badat i citroner för en annan bild men minnet sviktar och det nästa man vet är att man stoppar citroner i bikinitoppen oavsett. Hursom! Nu vet jag, kanske kommer ihåg det fem minuter till eller något.

Den här veckan har jag besök hela vägen från Portugal (egentligen från Kanada, men han har flugit från Portugal if that makes any sense). Vi ska göra Stockholm så om ni har några tips på era bästa guldkorn och smultronställen tas det tacksamt emot! Palmyra, Oljebaren, MAX och Omnipollo är några av mina favoriter som jag tycker att man inte får missa om man är här. Vad säger ni?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..