Tos4
Tos3
Tos5
Tos6
Tos1
Tos2
Tos7
Tos8
Tos9
Tos10
Tos11
Okej okej jag vet!!! Ni ba herregud lever du ens fortfarande? Trodde du var död. Men min dator har varit på inlämning i ca FÖR EVIGT. Nu är jag hursomhelst tillbaka tack gode gud, bråkade med teknikerna varje dag tills dom löste det. Hursom!! Här kommer en FET bildbomb från Tossa. Annars då? Update på mitt liv? Hmmmm

-Har tydligen kille på andra sidan havet nu? Otroligt otroligt och också det absolut vackraste jag någonsin upplevt. Känns som en dimma.

-Ska till Montreal i mitten på September!! Hojta om ni har TIPS. Den där mannen jag är ihop med bor där så förhoppningsvis har han lite koll men man vet aldrig vilka som läser min blogg (ni ba kolla google analytics? står exakt vilka?).

-Jag kom in på Hyper Island????????

-Jag tackade nej

-Har blivit en sån som går upp kl 5 på morgonen för att simma. Förstår. Ni. Okej, det har hänt en gång men ÄNDÅ???? För en vecka sedan hade jag inte rört på mig på FYRA(!) månader. Kollade min app där jag bokar min träning och statistiken för de senaste månaderna var prick noll. Toppen verkligen. Nu är det FULL rulle. Tjoho!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..