Fullsizerender 5
Fullsizerender 13
Fullsizerender 14
Fullsizerender 22
Fullsizerender 25
Fullsizerender 28
Photos by: Julia Dang

Okej SAJK att min dator fungerade igen. Direkt efter förra blogginlägget lade den av igen, såklart. Så nu har jag reparerat den för sextusenetthundraterttiosex kronor. Toppen verkligen! Så nu hoppas jag att den iaf funkar för minst två blogginlägg.

Hursomhelst!! Om prick fem dagar är jag i Kanada. Så himla märkligt. Träffade alltså en man som jag blev störtförälskad i över en natt och nu är jag snart på väg till andra sidan jorden för att hälsa på honom. Iioooohhh!!! Är så taggad. Har absolut ingen aning om vad jag ska vänta mig, vad är ens Kanada? Lönnsirap och… trevliga män i flanellskjortor? Vilket som så kommer det bli asfett och det är allt jag kan tänka på just nu så ni får stå ut med mitt PEPP inför det. Hoppas jag. Puss och kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..