MÅNDAG: Idag har jag faktiskt sett fram emot. Jag och Sabina har planerat för att ha en heldag ihop. Jag har varit hos min pappa och hämtat hans bil som jag ska låna idag och sen ska jag åka och hämta Sabina. Vi tänkte börja med en shoppingrunda i Mall of Scandinavium och sedan åka till hennes lägenhet och fixa. Jag är så glad för hennes skull att hon äntligen har fått möjligheten att köpa en bostadsrätt och jag hjälper mer än gärna till att få ordning den. 

TISDAG: Jag ska till Rapunzel of Sweden äntligen!! Det är verkligen på tiden om man säger så… Jag har aldrig väntat så länge med att flytta om tejpen som denna gången och det ser helt ärligt inte bra ut längre. Fästena till mina extensions har växt ut så mycket att dem syns vad jag än gör, men nu ska det bli ordning på det igen! Jag funderar på om jag vill ha kort eller långt hår… hmm 🤔 På kvällen ska jag och Sabina gå på ett lanseringsevent. Dress code är Red Lips 😍

ONSDAG: Jag ska starta dagen med ett frukostmöte hos Bonnier och min säljare där för att diskutera höstens samarbeten. Sen hoppas jag att jag och Olivia ska få till en dejt. Vi har lämnat det öppet för att se hur vi ska få ihop vår dejt med jobb osv. 

TORSDAG: Idag ska jag på Volkswagen lanseringsevent för deras nya bil Touareg 18. Jag ser verkligen fram emot detta då jag tror att det kommer att bli ett riktigt häftigt event. Hov1 och Kaliffa ska uppträda bland annat, KUL! 

FREDAG, LÖRDAG & SÖNDAG: Helgen är just nu fri. Någon av dagarna ska vi fira min pappas födelsedag och sen hoppas jag att jag ska lyckas få över min syster och hennes Tomas på grillkväll här. Men utöver det så ska jag jobba på som vanligt och sen vill jag ta dagarna som dem kommer utan att planera allt för mycket i förtid. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..