Romantic boat ride

Hej!

Ikväll blev jag bjuden på grillat hemma hos min pojkvän. Jepsers pappa grillde fläskytterfile och till det fick jag sallad och grillad svamp medans de andra la till sina kloisar till måltiden också. Verkligen supergott! Grillat är lätt det godaste som finns (efter yoghurtglass)… 

Sen nu senare på kvällen så tog Jesper med mig ut i sin lillabåt, mysfaktorn är hög här borta. Åh jag är så kär i den här killen <3

 

Tonight I was invited to barbique at  my boyfriends home. Jepsers dad made porkfilets and I got salad and grilled mushrooms while the others added their carbs to the meal as well. Really super good! BBQ is easily the tastiest food I know (after frozen yogurt) …
 
Then now later in the evening Jesper took me out in his little boat, the cozyness factor is at a high level over here. Oh I’m so in love with this guy <3
 
DSC_0557

DSC_0553

DSC_0540

DSC_0535

 

  1. Hade varit jätteintresserad i att få lite hjälp gällandekost o träning. din email adress här, eller bara ett mail till minemail som bekräftan på att det är okej att jag skickar ett längreepost hade varit otroligt snällt.  tack påförhand  louise 

  2. Hey I have a question! Do you do your morning exercises Fasted? I Mean before you have any food/ your breakfast? Thank u for answering

  3. Hejsan! du skulle vara min ängel om du svarade på detta men vad tycker du om lchf dieten, jag är överviktig och vill såå gärna gå ner i vikt men jag gör det med träning, men tänkte ifall man kunde då köra med den dieten? Eller är den dålig för en, tacksam för svar!

  4. Åh, det ser ut som att ni är i Amazonas-djungeln på sista bilden. Vad härligt med en båtresa på tu man hand 🙂

  5. Men gud vad fina ni är tillsammans, blir helt lycklig förer skull även fast jag inte känner er haha.. Himla finaiallafall!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..