BMR dag

Godmorgon!

Jag är ledsen att det blev som det blev igår med uppdateringen men det var sista dagen innan lovet och jag satt och pluggade tills sex på kvällen då jag hade fått gjort det sista som jag missade förra veckan när jag var sjuk och nu kan ag äntligen slappna av. Malin bjöd mig på middag och senare på kvällen kom hennes vänner också och vi satt och pratade och spelade spel. Det var verkligen en mysig kväll. Jag kom i säng först vid två på natten och lyckades självklart missbedöma tiden på morgonen idag och försova mig. 

Idag är det BMR dag och vi kommer att hålla till runt om i sverige. Ni hittar oss på Hälsoapoteket Göteborg, Topformula i Norrköping, Gymhuset i Kristinehamn och Acctive Luleå. Så bor du i någon av dessa städer och är sugen på att provsmaka lite BMR produkter, snacka kosttillskott och kanske shoppa lite så tycker jag att du ska komma och prata med BMR atleter och BMR angels. Jag kommer att hålla till på Topformula i Norrköping mella 10-17 idag.

Men tillbaks till att jag försov mig… Som ni vet bor jag uppe i Stockholm och det är en ca en timmes tågresa från Centralstationen i stockholm City till Norrköping station. Jag försov mig och jag var inte i centralen förens 7 minuter innan mitt tåg skulle gå. Jag sprang genom hela stationen fram till den här tavln ni vet där man ser alla spår och vart tågen går från? Jag fick stå där en liten stund och leta efter mitt tåg och sen fortsätta springa. JAG HANN, på 7 minuter allt som allt. Vilket flyt! Dock så sprang jag så att jag blev svettig vilket känns mindre kul, men men. Jag hann inte heller äta frukost så jag hoppas att jag hinner köpa något att äta när jag kommit till Norrköping. I värsta fall får jag köpa en Bar eller liknande när jag kommit till Topformula. 

Ha en grym BMR dag nu hörni, hoppas att vi ses! 😀

1374937_10152019696309994_582449371_n

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..