Post cardio breakfast Mon, 28 Oct 2013 13:41:00 +0100

Jag var ute och gjorde morgon cardio idag. Jag har faktiskt inte gjort det på över en månad nu eftersom att jag gör min kondition på gymmet numera men jag har lov så jag tyckte att jag kunde gå en power walk med min hund idag. Vi gick 56 minuter och hann med unegfär 5,2 kilometer på den stunden, det var inte överdrivet snabbt kanske men vi var ute och rörde på oss och det är det viktigaste! :D

Till frukost böev det kvarg med hallon och blåbär samt 3 knäckemackor och vatten i min BMR angel shake! 

 

DSC_0006

DSC_0007

DSC_0004

I was out doing morning cardio today. I actually have not done it in over a month now since I’m doing my cardio in the gym now but I dont have school this week so I thought I could go for a power walk with my dog ??today. We went 56 minutes and walked about 5.2 kilometers at that moment, it was not overly fast but we was out and moved our bodies and it is the most important! 😀
 
For breakfast I ate  quark with raspberries and blueberries and 3 crisp bread and water in my BMR angel shake!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..