Raspberry ice cream

Heheh, här kommer ett onyttigt recept! Eller onyttigt och onyttigt men jag har lärt mig att jag får passa mig väldigt noga med vad jag skriver för att vissa tar allt så bokstavligt… MEN detta är en glass som kag gjorde igår och nej den är inte särskilt nyttigt men den är vädigt nyttig för själen ska jag säga er! Den är värd att testa i alla fall om man gillar (läs älskar) glass! 

Heheh, här kommer ett onyttigt recept! Eller onyttigt och onyttigt men jag har lärt mig att jag får passa mig väldigt noga med vad jag skriver för att vissa tar allt så bokstavligt… MEN detta är en glass som kag gjorde igår och nej den är inte särskilt nyttigt men den är vädigt nyttig för själen ska jag säga er! Den är värd att testa i alla fall om man gillar (läs älskar) glass! 

Receptet är hittat HÄR.

Ingredienser:

3 dl vispgrädde

3 st ägg

3 msk florsocker

0,5 dl hallon sylt

250 gram hallon

 

Gör så här:

Vispa ägg och florsocker. Tillsätt sylten.

Vispa grädden och blanda ner den. Tillsätt hallonen och rör om.

Antignen ställer du in den i frysen och rör om lite då och då eller o du har glassmaskin använder du den!

DSC_0024

DSC_0029

Heheh, this is a unhealthy recipe! Or unhealthy and unhealthy but I’ve learned that I have ti watch myself very careful about what I write because some take everything so literally … BUT this is an ice cream that I did yesterday and no it is not very healthy but it is That’s very healthy for the soul, I tell you! It is worth to try anyway if you like (read love) ice cream!
 
ingredients:
 
300 ml whipping cream
 
3 eggs
 
3 tbsp icing sugar
 
0.5 cups of raspberry jam
 
250 grams of raspberries
 
To do this:
 
Beat eggs and icing sugar. Add the jam.
 
Whip the cream and fold it. Add the raspberries and stir.
 
Antignen set it in the freezer and stir every now and then, or o you have ice cream maker, use it!

 

  1. Jag älskar din blogg, den ger mig mycket inspiration. Men jag undrar om du har någon favorit träningsblogg själv? Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..