Training with my coach Tue, 29 Oct 2013 20:17:00 +0100

Jag var på Delta Gym idag och tränade med min coach Farid. Jag körde axlar och triceps, Farid verkligen dödade mig! Gud jag tror aldrig att jag varit så slut i mina axlar. Jag tycker att det brukar vara svårt att få bra kontakt i mina axlar och jag får i princip aldrig träningsvärk i dem heller. Något gör jag ju ändå rätt eftersom att jag tydligt ser att de har växt! 

Jag vet inte om det var jobbigt idag för att jag har vilat i över två veckor eller för att jag Farid startade passet med enligt mig en mördar uppvärmning. Det kan nog vara lite båda, de flesta brukar känna sig extra starka vad jag har förstått efter att ha vilat men jag har alla pass den här veckan känns mig lite svagare och tröttare. Men vi alla fungerar ju olika! 

Jag har ingen aning om vilka vikter jag använde idag för jag körde bara och lät Farid lägga vikten i handen på mig. Tyngre än vanligt kändes det i alla fall!

Uppvärming: 10 minuter på trapp-maskinen. 

Uppvärmning axlar: 30 reps axelrotation utåt med hantlar – direkt vidare och gör 30 reps axellyft åt sidan – direkt vidare och gör 30 reps axel lyft framåt. Upprepa 2 gånger. Detta brändes ska jag säga dig!

Militärpress

Axellyft åt sidan i maskin

Hantellyft åt sidan 

Hantellyft åt sidan (den här gången lutar jag mig mot en vägg för att få en annan vinkel)

Franåtlutande Hantellyft åt sidan (för att komma åt baksida axel)

Baksida axlar i cable maskin med stång

Triceps pushdown med stång – superset – triceps pushdown med stång omvänt grepp (12 reps på varje övning) superset betyder att du gör båda övningarna efter varandra, alltså ingen vila mellan övningarna.

Triceps pushdown med rep 

Sittande scullcrushers i maskin

40 minuter cardio – Trapp maskin 

DSC_0009

Haha that face… 😉 Triceps pushdown reverse grip.

DSC_0016

Triceps pushdown with bar

DSC_0013

I was on Delta Gym today and trained with my coach Farid. I did shoulders and triceps , Farid really killed me ! God , I do not think I have been this tired in  my shoulders! I think I tend to have it difficult to get good contact in my shoulders and I basically never gets  sore in them the day after my shoulders session. But I have to do somethng right since I have seen a lot of progress in my shoulders!

I do not know if it was hard today because I’ve been resting for over two weeks or because the fact that Farid started the session with killer warmup. That may be a bit of both , most people usually feel extra strong what I have understand after having rest but I have been feeling a little weaker and more tred on all my sessions this week. But we all works different !
 
I have no idea what weights I used today I just did what Farid told me to do  and he got to decide which weights he wanted to put ni my hands. It felt  heavier than usual.
 
Warmup: 10 minutes on the stair machine.
 
Warmup for the shoulders: 30 reps shoulder outwards rotation with dumbbells – super set – 30 reps deltoid raises – superset –  30 reps front lift. Repeat two times. This really burned!!!
 
Military Press
 
Deltoid raises in machine
 
Deltoid raises
 
Deltoid raises ( this time I lean against a wall to get a different angle )
 
Deltoid raises, I lean forward to acsess the backside of my shoulder 
 
Backside shoulders in the cable machine with bar
 
Tricep pushdown with bar – superset – triceps pushdown with reverse grip bar (12 reps on each exercise ) superset means you do both exercises one after the other , so no rest between exercises .
 
Tricep pushdown with rope
 
Seated scullcrushers in machine
 
40 minutes cardio – stair machine

 

  1. Jag undrar om det är någon på ditt gym som har sett dig träna där sen du va väldigt smal och lagt märke till att verkligen har vuxit och fått så mycket muskler, och som har kommit fram o berömt dig eller så? 🙂

  2. Hej Elin . Jag älskar dig blogg så mycket och du har verkligen gett mig så mycket . Men jag undrar en liten sak . Om jag är 168 och över 56kg  och är 16 år . Hur mycket ska jag äta varje dag och sen hur mycket ska jag träna för att hålla viken ? För jag vill ligga där jag ligger just nu men jag vet inte hur . Sen när jag tränar hur länge måste jag springa eller så , för nu så springer jag tre gånger i veckan och springer i 71 min . Men jag vet att jag inte kommer hinna och orka det om ett tag och sen vill jag ha muskler och så. Skulle bli så otroligt glad om du gav mig svar . Behöver verkligen din hjälp med dettta eftersom du har också gått igenom samma sak .Du är verkligen en stor förebild för mig . Du är grym . Kom ihåg det och skit i alla som skirver dumma komentarer för de har bara inget annat för sig <3

  3. Hej igen , jag vill bara säga att jag tränar för att jag vill hålla min vikt och se ut så som jag gör nu , bara så att du förstod . Puss och kram till dig <3

  4. Jazz New York Harbor was the main engineer, he invented a press that could be used using the metal pin the top sole with seam. nike air max 2014 prezzo Without question, smaller heels are better for you, back and all-around health. He is regular basis author for updated articles. Vintage themed tea dresses can be worn with T-bar heels to accomplish a traditionally elegant look. nike blazer offerte Recently, something called SKUFF Protective Coatings was introduced. Patent leather and the fabric kinds are recently gaining more popularity with regards to selection of footwear materials. Guys and gals want to be able to leap greater, cut sharper and react speedier, so hyper dunk sneakers evaluations abound. nike air max femme so you ought to have a look at this Christian Louboutin men’s studded shoes on discount sales, with all the silver embossed studded figure cause them to become resemble a strong and substantial Giant,it is going to let you feel it’s very safe to wear them on foots. There is a bit of a paradox about baby shoes, the purchase price increases because they get smaller. Related Topics: http://www.puk.ro/volksgeloof/flikflooi/chouyuum/http://bluecrossbs.com/forum/index.php?topic=741765.new#newhttp://qdpllzznfl.x.mailld.com/node/add/verslaafd/damnously/kugeln/ingespannen/wegliep/panaceetjes/

  5. Another difference between plates and weightlifting shoes is the fact that usually when you use plates, the centre of the bottom of your foot is not touching anything. Nike Blazer blu Allow the soda to soak in to the stain. There are three transmittance categories. Just looking through images, you can hunt down the precise look you are searching for. ??a href=http://www.tuttovelavillaggio.it>http://www.tuttovelavillaggio.it Stick on the same rules when you do with regular footwear. In addition, it prolongs the longevity of use of the badminton shoes which makes it economical. This is sold for $79.99 at the site. Nike Blazer rosse The heel bone shoe; few other fashion or accessory is mainly responsible for women more pain and suffering from the centuries, whether it be physical agony or financial insolvency. in the tree. Related Topics: http://gouheki.x.spamtrap.ro/romstecks/volksabstimmung/brierwood/commentarialism/http://www.bhupenhazarika.com/BHBoard/viewtopic.php?p=392916#392916http://gradi.ro/g/gb00k.php?post=t07&session???%E9%97%82%E5%82%99%E7%84%A6%E7%80%B5%D1%87%E6%82%BA?%E9%97%82??%E9%97%82%E4%BD%BD%E5%81%90%E9%8D%98%D1%83%E7%95%B7???%E9%97%82%E4%BD%BD%E5%81%90%E9%8D%98%D1%83%E7%95%B7???%E9%97%82%E5%82%99%E7%84%A6%E7%80%B5%D1%87%E6%82%BA?%E9%97%82??%E9%97%82%E4%BD%BD%E5%81%90%E9%8D%98%D1%83%E7%95%B7???post=t07&6x7tutwwkxkisn0hwzmqvbftfm

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..